Mám velká prsa a miluji politiku

To zpívá těžko napodobitelnou čenglish ve svém prvním videoklipu s názvem Rich boy slečna, která si říká Nicky Tučková. Za první den ho zhlédlo čtvrt milionu lidí a než tohle dopíšu, je dost pravděpodobné, že se číslo ještě zvýší. Hloupost, negativní reklama nebo parodie?

Média na to okamžitě reagovala, například Jiří X. Doležal na stránkách Reflexu prohlásil, že by bylo lepší, kdyby mladí lidé raději hulili, i když od něj bychom asi těžko čekali něco jiného. Hloupé verše typu “nemám ráda Zemana, lepší je Obama” jsou ale vcelku chytlavé a je dost pravděpodobné, že vaši hlavu budou děsit i ve snech. 

Zatímco internetem kolují titulky typu “Nejhorší zpěvačka světa je Češka” a ne příliš pozitivní komentáře k její inteligenci a pobídky k práci v pornofilmu, jen menšina se zamýšlí nad tím, že je to vcelku dobrá parodie. 

Už jen první slova této mladičké blondýnky “Chci být jako Agáta Hanychová, Lucka Vondráčková” jsou lehce zarážející. Proč si vybrala zrovna Agátu Hanychovou, jež je slavná svým postojem, že negativní reklama je taky reklama a Lucku Vondráčkovou nedávno v bulvárech shazovanou za svůj song, kde zpívá “Co s tou touhou”. 

Proč byl první účet na sociálních sítích Nicky Tučkové založen 8.3., tři dny před zveřejněním videa, stejně jako na Youtube se tato neznámá dívka, jejíž pravé jméno Nikola Tučková asi není, přihlásila teprve 20.2.. To mě nutí si myslet, že to je dobře promyšlený tah od hloupě vyhlížející blondýny, která ani tak hloupá být nemusí (neříkám, že nemůže). Jako parodie na Zlatokopky Hanychové a Rytmuse, na blogerku Natálii Sadness a jí podobné je to celkem povedené.

Co nedomyslela je zveřejnění smyšleného čísla, které znepříjemnilo život Lenky B. “Každé tři minuty mi někdo volá,” píše několikrát v diskuzi pod videem. Ani to být pravda nemusí.

Pokud vás nepřesvědčilo ani tohle, zaposlouchejte se do Nikolčiny angličtiny. Nicky Tučková nemluví špatnou angličtinou. Mluví čenglish. Ani v nejmenším se nepokouší o přízvuk. Snaží se přízvuku úplně vyhnout.

Samozřejmě, pokud to myslí vážně, asi se poprvé na něčem shodnu s Jiří X. Doležalem. Mládež zjevně málo bere drogy. 

 

Autor: Lucie Kůsová | úterý 12.3.2013 12:16 | karma článku: 18,20 | přečteno: 4314x
  • Další články autora

Lucie Kůsová

Heslo generace: Všude a se vším

18.2.2013 v 20:21 | Karma: 10,52

Lucie Kůsová

Krví nespoutaný Tarantino

16.1.2013 v 16:34 | Karma: 9,35
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2203x
Napůl v Česku, napůl v Kanadě. Doma i v zahraničí se věnuji copywritingu a digitálnímu marketingu, srdce mi ale stále visí v médiích. Studuji Žurnalistiku na FSV UK. Spoluorganizuji Česko je nano a spoluvlastním firmu nanoSPACE. Hory mi přirostly k srdci, ale byla to složitá cesta na podpatcích v 2000 metrech, než jsem si uvědomila, že pořádné horské boty na hikování jsou vlastně fajn.