Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak ti nevim Kadle...Jojo, deprese. Taková pohodlná, klidně si zahnívající depresička, klídek, že. Pracuj pomalu, přikrádej, a ,,von" ti ,,NĚKDO" požehná, že, ehm...8-o;-)

0 0
možnosti

Par hlavnich hercu na vyplatni pasce, pak spousta 'krovi' bez naroku na honorar.

Reziser jako otec nikdy neni jisty. Cert vem banany, v lednickach zbytky zabijacky, v sudu zbylo jeste nejake vinko a pivo za dotovanou cenu.

Jo jo, opravdu podarena revoluce.

3 1
možnosti

P87e18t65r 82D22u73s

16. 11. 2013 21:58

"Vzniklo to náhodou".Náhoda je "sviňa"!!!Oj Rejžku...;-O

3 0
možnosti

A20d86a22m 44S95t26a85v24a

16. 11. 2013 21:35

"Před 17. listopadem jsme propadali hluboké depresi" : Nesmysl!!! Možná jak kdo! Svědomití lidé se připravovali na změnu poměrů, která už dobře jednu "pětiletku" visela ve vzduchu. Pracovali jsme, starali jsme se o rodiny a vedli společenský život na nejrůznější úrovni, abychom mohli, až to přijde, a že jsme věděli, že to přijde, abychom mohli nastoupit na místa. Že nás vytlačili ti, co prý nejsou jako oni a spolu s nimi způsobili takový rozvrat, za to nemůžeme, ale nic se neděje, protože naše děti jsou dobře vybavené a makají, i přes jisté obtíže, jako jejich rodiče. Nové poměry byly připravované v nejrozličnějších společenských seskupeních. Velevýznamné je vyjádření Daniela Hermanna v tom smyslu, že církevní platforma mu představovala jistý způsob vyrovnávání se s totalitou. Svatá pravda. A to se jednalo a jedná o miliony lidí. A jsem přesvědčen, že ti nevěděli, co to je deprese.

4 1
možnosti
Foto

Pane Adame, to nic nemění na tom, že nomenklaturní žurnalista pan Rejžek mohl propadat hluboké depresi.

4 0
možnosti
Foto

byla to úžasná party a má nekonečně dlouhou kocovinu

6 1
možnosti

17. listopad byla nezapomenutelná událost, v níž všichni věřili, že se něco změní k lepšímu. V tom nadšení jsme si ovšem zapomněli pohlídat si zadní vrátka, jimiž proklouzli takoví mizerové, jako Klaus, Zeman, Rath a jiní jim podobní.

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS