Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Tady se porad dela afera z neceho, co nestoji za rec. Teda, stoji to bulvaru za rec, protoze ti se hnusem zivi ale normalni clovek by nad tim mel mavnout rukou. I kdyby se na one party, v pripade ze to opravdu je ona, ucastnila deni aktivne, nikomu do toho nic neni. Jakesi moralni aspekty, mravnost, s tim at jde kazdy k certu. Je to jeji telo, jeji zivot a nikdo nema pravo ji kritizovat. Jenze tady jde o neco jineho. Jde o to, obratit to vse proti Milosi Zemanovi. A ja, prestoze jsem velkym odpurcem Zemana coby presidenta, jsem soucasne priznivcem slusneho a cestneho boje. Proto jsou mi proti mysli podobne praktiky. Je pravda ze by bylo normalni, kdyby Katerina vystoupila v televizi nebo nekde a rekla  " Ano, byla jsem tam a vy mi vlezte na zada, protoze vam do toho nic neni ". Jenze, prave kvuli tem falesnym moralistum to neni tak jednoduche a proto se asi rozhodla zapirat. Jak rikam, pokud to byla ona, protoze photoshop a moviemaker dokazou zazraky.

3 5
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za názor :)

L.

1 0
možnosti
Foto

"Zmlkněte".... ? Ale fuj, co je to za rétoriku!?! Rv

2 6
možnosti
PR

P35a29v61e42l 79R53y32s

10. 10. 2013 17:39

Slečna Lucy má názor a nechce o něm diskutovat Rv

3 3
možnosti
MB

Michal Horáček dnes:

Tahle nedůvěřivost, to je příšerná věc.

Slečna Zemanová jasně řekla, že na žádné pornparty nebyla.

A přece se vyrojí nedůvěřivci, kteří poukazují na tom, že dívka na fotkách z toho večírku má stejné pihy a na stejných místech jako KZ.

...

Pan prezident Zeman opakovaně prohlásil, že v kauze MUS žádná škoda nevznikla. A bác: nějakej švýcarskej soud ty lidi, který žádnou škodu nezpůsobili, pošle do vězení. Je to krušný, když vám lidi nevěří, nicméně doba už je taková a vzhledem k její povaze by si oba snad měli připomenout, že Bluff, even at the best of times, only works without an excess of scrutiny.

13 0
možnosti
JK

J23i11r17i 16K83u80c71e38r11a

10. 10. 2013 17:32

i Kalousek tvrdil, že škody nět

2 0
možnosti
FS

Když zvrhle, tak zvrhle. Mám od Vladimíra Kroupy, neochvějného bojovníka proti puritánům, svolení.

----------------------

http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/90695/Sex-je-nas.html

http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/166812/O-nevere.html

http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/171661/Motylek.html

---------------------- Při čtení doporučuji nejíst, nepít a držet se pevně židle. You have been warned!

2 0
možnosti
BM

Jak jsem již napsal ve svém blogu, problém je v tom, že to nepřizná. A i když třeba v tomto případě je v tom možná nevinně, má se ke svým pokleskům přiznat.. Viz-vození kamarádů ve vládních limuzínách.

A Vám samozřejmě karma

10 0
možnosti
Foto

Ano, to mi vadí nejvíce. Kdyby se přiznala, tak to beru

5 0
možnosti
MB

Lucka, klobúk dole! Presne popísané (a to som Slovák)! A Hertl - kluk ušatá, jak mu to prajem! ;-)

9 0
možnosti
Foto

Díky :) škoda, že povídání o Česku neskončilo u toho Hertla! ;-D

4 0
možnosti

No, máte pravdu, že to bylo od ní hloupé jít na podobnou párty, když věděla, že její otec kandiduje na prezidenta. Na druhé straně tam nic nemorálního nedělala. Horší by podle mě bylo, kdyby tam byla zachycena jak si to rozdává s pornohercem nebo drží jeho pracovní nástroj. Taky bych například za větší skandál považoval kdyby si dávala lajnu kokainu. Tato informace je určitě zajímavá a bulvár se z ní bude chtít vyždímat co nejvíce, ale mne osobně nijak nepohoršuje

3 0
možnosti
Foto

Ten mejdan by mi nevadil, ale to zatloukání je zoufalé.

4 0
možnosti
Foto

Kdyby to přiznala, tak to beru :)

8 0
možnosti
MT

Pokud máte jasný důkaz, že to byla ona, tak sem s ním. Pokud ne, tak mlčte a neodsuzujte ji za něco co se jí třeba vůbec netýká.

5 3
možnosti
MB

Pán Tribuček, vaše pozoruhodné vnímanie reality je vskutku obdivuhodné. Nechcete si tie černé slepecké brýle už dať dole?

4 5
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2203x
Napůl v Česku, napůl v Kanadě. Doma i v zahraničí se věnuji copywritingu a digitálnímu marketingu, srdce mi ale stále visí v médiích. Studuji Žurnalistiku na FSV UK. Spoluorganizuji Česko je nano a spoluvlastním firmu nanoSPACE. Hory mi přirostly k srdci, ale byla to složitá cesta na podpatcích v 2000 metrech, než jsem si uvědomila, že pořádné horské boty na hikování jsou vlastně fajn.