Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Dobrý článek.... svědčí to opět tom, jak se pan Zeman mýlí (užívám toto mírné slovo).... A z toho urážení pana Macka si nic nedělejte, ode mne máte karmu....R^

6 13
možnosti
Foto

Děkuji ;-D

pan Macek má na svůj názor právo, stejně jako já (doufám).

4 3
možnosti
Foto

Koho chcete poučovat, slečno, komu chcete vymývat mozek ? Podaří se Vám to jen u těch, kteří jsou hloupější než Vy a právě to Vám chtěl pan Zeman vzkázat - nic více, nic méně !

14 9
možnosti
Foto

buďte klidný, u vás se nechytá. Vy jej máte vymytý uý dávno

4 15
možnosti
DK

D90a61v73i88d 13K67r25á37l

2. 2. 2013 19:28

oslí můstky, ničím nepodložené předpoklady- no prostě typická novinařina v česku.

Nechápu, proč jsou uvedeny 2 různé citace na stejnou knihu8-o

15 2
možnosti
VV

Protože studentka žurnalistiky, nebojácná ...;-D

9 6
možnosti
PH

P67e56t28r 19H31a30l25í52k

2. 2. 2013 18:51

Tak tohle je jediná oblast, kde s panem Zemanem na 100% souhlasím

11 5
možnosti
PB

Tak a za chvíli bude Zeman nadávat i na blogery - přeci jen jsme také pisálkovská verbež  :-) No to snad nepřežijou ti blogeři, co ho tak moc obdivují ;-D

5 13
možnosti
VV

Chraň nás bůh (jak říkáme rádi my ateisti:-)) před něčím podobným, co by snad mohlo i dostudovat a snad i dělat někdy novinařinu. Jako jste Vy, studentko. Nechcete to raději včas vzdát? Uleví se malinko všem, i státní pokladně.

17 8
možnosti
PV

Tenhle pamflet jen dokazuje slova Miloše Zemana o novinářích. Jednostrannost, fabulace, používání dehonestace oponentů, dohadů... Sice jde pouze o studentku, nicméně nemyslím, že by předešlé ročníky absolventů byly v oboru vzdělanější. A z nich se potom rekrútují pisálci do nezávislých médií. (neplatí to samozřejmě kardinálně na všechny) Však ta úroveň se ukázala v plné nahotě.

18 5
možnosti
PB

Všechny ročníky jsou strašné, jo?

A že zrovna Vy pořád něco čtete, komentujete a diskutujete, když je to tak hrozné ;-D

5 12
možnosti
MK

Čtenáři prý Blesku volili MZ. A v Blesku vyšel ošklivý inzerát. Oslí můstek. Odkdy ale inzerát vyjadřuje názor redakce?

Zeman chodil na diskuze se studenty v době, kdy autorka komunikovala s panenkama. Pokud ale nebyl na besedě v době, kdy fakultu žurnalistiky studovala ona, jako by na fakultě nikdy nebyl.

Jednoduché srovnání intelektuálních a vyjadřovacích schopností (o znalostech nemluvě)  obou kandidátů a za použití teorie naší žurnalistické BB dojdeme k tomu, že inteligentnější část národa volila méně schopného a méně chytrého kandidáta a naopak. Vskutku zajímavé.

14 4
možnosti
PB

Pane Kodete - Vy jste asi nepochopil spojení Blesku a inzerátu - to nevyjadřuje názor redakce  přece!! Ale vyjadřuje to záměr a názor toho, kdo inzerát zadal ;-D

Takže na jednu stranu na Blesk zemánci nadávají a na druhou stranu jej využívají inzercí na kampaň ?  Zamyslete se prosím nad svojím příspěvkem, bude to jistě zajímavá chvilka..

Nechci se autorky zastávat, ale používáte proti ní něco, co jste zrovna v článku asi nepochopil...

4 12
možnosti
Foto

dalsi kdo vi kdo koho volil co cte a na co se diva

12 6
možnosti
EN

zástupce redaktora Kubík hned po vyhlášení na ct24 prohlásil - takhle jsem si to představovali....na otázku jestli někoho podpoří ve druhém kole ...řekl že ano, Schwarzenberga,....možná si řeknete výjímka, našel se někdo kdo nečte jen blesk....já to beru od vás jako urážku, ale víte co, škoda slov;-€

11 4
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2203x
Napůl v Česku, napůl v Kanadě. Doma i v zahraničí se věnuji copywritingu a digitálnímu marketingu, srdce mi ale stále visí v médiích. Studuji Žurnalistiku na FSV UK. Spoluorganizuji Česko je nano a spoluvlastním firmu nanoSPACE. Hory mi přirostly k srdci, ale byla to složitá cesta na podpatcích v 2000 metrech, než jsem si uvědomila, že pořádné horské boty na hikování jsou vlastně fajn.