Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

krakra

17. 7. 2011 9:03
Restaurace

Jenom bych měl otázku, jak jste se ocitla v té luxusní restauraci s tím pracháčem ?

0 0
možnosti
SH

hedvik.blog.idnes.cz

19. 6. 2011 19:54
No jo slečno, ono je to těžký.

Krása a vzhled je na jednu stranu výhoda. Jde o to, jaké má člověk v životě priority a cíle. Pokud svoji krásu dáváte jako kůži na trh, nedivte se, že ty uslyntaní manažeři se k vám ve vašem věku takto chovají. Buďto se s tím smiřte a užívejte jejich peněz, nebo si nejděte jiný potenciál, kde svou krásu můžete zúročit a poté být mezi slušnými , úspěšnými ale při tom normálními lidmi. Co třeba modeling? Máte nádherné fotky na "Fotopátračce" tak proč to nedělat profesionálně. Teď je doba, kdy krása a mladý věk jsou žádoucí. Můžete pak být sama svou paní, být hrdá, že jste něco dokázala a pak s radostí a hrdostí takový týpky odkopávat jako smetí ;-)

0 0
možnosti
PB

Barkynson

19. 6. 2011 12:18
Píšete:

"Morálka lidí jednoduše šla do háje " a máte naprostou pravdu...

1 0
možnosti
A

Azgalor

19. 6. 2011 12:59
Re: Píšete:

ale houby, je to furt stejné, akorát je v módě říkat, jak dřív bylo líp

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

19. 6. 2011 11:37
Milá hostesko,

mezi managery zuří válka, válka, kdo bude mít větší dům, větší ženu, krásnější milenku, větší... Řeknu to jinak, krásnější milenka je pro muže vlastně takový falický symbol. Úspěšný manager na Západě si nemůže jen tak zajít do "podřadné" restaurace v obavě, aby ho neviděl jeho klient. Co by si o něm pomyslel? Že neprosperuje? Kdo by pak takovému managerovi chtěl svěřit své peníze? U nás jsme o poznání dále, i když třeba ve Francii to nebude o mnoho jiné. Luxusní milenka je důkazem "schopností" takového managera. Mám-li krásnější milenku než můj konkurent, jsem asi také lepší než on. Vyděláváme-li stejně peněz, musíme se poměřit něčím jiným. To, že vás přesvědčuje o výhodách tohoto způsobu života i pro vás, je už o něčem jiném. Dostal se do nezáviděníhodné situace, nikdo není rád odmítnut. Svým přesvědčováním přesvědčuje vás, ale hlavně sám sebe, že se vlastně žádného faux-pas nedopustil a že vy jste vlastně "blbá", když odmítáte, co on vám ve své dobromyslnosti nabízí.

1 0
možnosti
N

NewDorianGray

19. 6. 2011 11:46
Re: Milá hostesko,

...a pokud na odchodu svému kolegovi řekne, "je to blbá kráva", nezlobte se na něj. Mohl by říct, že jste mu dala košem, ale co by si o něm jeho úspěšnější kolega pomyslel? Tou "blbou krávou... Co tu vůbec pohledává?" říká, že jste neodmítla jeho, ale všechny úspěšné managery, mající za milenky dívky o 20,30,40 let mladší, než jsou oni.. "Kdo si myslí, že je? Co v životě dokázala, že si odvažuje soudit náš způsob života?" Teď by mělo následovat pár dalších vulgarit na vaši adresu, :-) nechám to na vaší fantazii. Jo, to "náš" je citát, aby bylo jasný. ;-)

1 0
možnosti
S

Snad

19. 6. 2011 8:42
Holub a vrabec

Pokud do společnosti nezapadáte vzhledem a hlavně chováním, nemůžete se divit,  že si vás pletou se šlapkou jako ostatní zlatokopky.

0 0
možnosti
DM

dvdmchl

19. 6. 2011 7:40
No já nevím,

ale jistě chápete v čem spočívá institut hostestky. Aby se měli chlapi na co koukat a tak si lépe zapamatovali nabízené zboží. Pro ženské se hostesky na akce fakt nedávají. Takže, když vám vadí podobné chování proč nejdete dělat něco jiného? Takto vlastně jen říkáte: "Přistoupila jsem na sexistickou hru dneška, přistoupila jsem na to, že chlap za mě platí."

Hosteska je na koukání a koukající chlap má potom touhy. A je úplně jedno jestli je bohatej nebo chudej, bohatej používá peněz, chudej vytáhne třeba romantiku, nebo svaly.

Nechcete-li aby na vás bylo pohlíženo jako na zboží, pak se jako zboží nevystavujte.

2 0
možnosti
KS

Tuubeen

19. 6. 2011 15:37
Re: No já nevím,

Tedy nevím, co si pod pojmem "práce hostesky" představujete vy, ale jelikož já jsem tu práci také dělávala, vím, že se  hlavně jednalo o zdravení, uvádění hostů, řazení kontaktů, podávání pohoštění, obíhání partnerů, drobné nákupy, "pohotovostní" administrativu. Ano, bylo žádouci se učesat a namalovat :) , z důvodu reprezentace - ne pro to, že by hosteska prodávala "sebe".

0 0
možnosti
L

Lev__z--Rožmitálu

18. 6. 2011 20:24
ono je těžké nebýt "to o čem je článek"

když vás za to téměř každý považuje

mě odmalička každý považoval za zlobivé dítě a tak kašlu na to být hodný předsudky to stejně nezmění a aspon mají recht a já pokoj

to bude něco podobného:-P

0 0
možnosti
C

Chytry.Levicak

18. 6. 2011 19:55
známý folklor

každá ženská vytrubuje,jak není na pracháče,ael skutečnost je jiná i

když to nikdy nepřizná.pak si ho najde a řekne:nešla jsem po

penězíhc,prostě jsme si povahově sedli..;-O

0 0
možnosti
VÚBV

váš účet byl vzrušen

18. 6. 2011 19:59
Re: známý folklor

Nevidím nic špatného na tom, když žena dá přednost zajištěnému partnerovi, který je schopen postarat se o rodinu, před neúspěšným zoufalcem, který nakonec ještě bude očekávat, že ona bude živit jeho.

0 0
možnosti
VÚBV

váš účet byl vzrušen

18. 6. 2011 19:29
No vidíte, a Venca si vás zavede do křoví

a o dárečku si můžete nechat jenom zdát.

S chudým mužským budete mít úplně stejné problémy jako s bohatým, a je stejně lehké se zamilovat do chudého jako do bohatého. Akorát že v limuzíně se bečí líp než v autobuse.

Možná vám ten piercing blokuje některá nervová spojení.

2 0
možnosti
ŠA

s.m.

18. 6. 2011 19:38
Re: No vidíte, a Venca si vás zavede do křoví

Schválně - za jak dlouho přichvátá Viki007;-D

0 0
možnosti
VS

Astaroth

18. 6. 2011 19:17
schovávání iphonů

Aby si partner toho nového nevšiml ;-D U kabelky a bot je výhoda, že takových věcí si málokdo všimne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2203x
Napůl v Česku, napůl v Kanadě. Doma i v zahraničí se věnuji copywritingu a digitálnímu marketingu, srdce mi ale stále visí v médiích. Studuji Žurnalistiku na FSV UK. Spoluorganizuji Česko je nano a spoluvlastním firmu nanoSPACE. Hory mi přirostly k srdci, ale byla to složitá cesta na podpatcích v 2000 metrech, než jsem si uvědomila, že pořádné horské boty na hikování jsou vlastně fajn.